10 gode tips til din loppemarkedsjagt

Vi har lavet en lille liste med 10 gode tips, som du kan bruge når du tager på loppemarkeder.

 

1. Tjek Fleap inden I tager afsted 🙂

Tjek Fleap for at skaffe jer et overblik over hvilke loppemarkeder og eventuelt genbrugsbutikker, som i gerne vil besøge i løbet af dagen. Sørg for at undersøge, hvornår loppemarkederne åbner og lukker. Nogle åbner allerede kl.07.00 om morgen, hvor andre først åbner boderne omkring middagstid. På den måde, slipper i for at gå forgæves.

 

Fleap loppepose2. Taske til dit loppeguld

Husk altid at have en rummelig taske med hjemmefra. Kom eventuelt en mulepose deri, så du ikke ender med en affaldspose fra sælgeren af boden. Det er hverken kønt, eller praktisk at slæbe rundt på.

 

Fleap - hvad søger jeg?3. Hvad leder jeg efter?

Gå en tur rundt i dit hjem og find ud hvad du egentlig mangler, og hvad du skal lede efter.

 

 

Loppemarkedsliste4. Lav en ønskeseddel

Lav derefter en liste, over hvilke ting du vil kigge efter, når du skal ud på markedet.

 

 

Loppemarkeds buddy5. Loppe-buddy

Tag en god ven/veninde/familiemedlem under armen - det er altid sjovere når man er to eller flere.

 

 

Hold udkig efter loppeguldet6. Hold udkig for hinanden

Fortæl din "loppe-buddy", hvad du leder efter på loppemarkedet, så i har dobbelt så mange øjne til at lede efter loppeguldet. Det er ikke altid at man når at se alle lopperne når man er på et stort loppemarked.

 

Stå op i god tid7. Stå op i god tid

Hvis du går efter ting som er populære, skal du også tidligt op. Derfor gælder det nøje om at planlægge tiden og tage ud til det loppemarked, hvor du ved at du finder de allerbedste sager.

 

Udsalg8. Prut om prisen

Det er helt ok at prutte om prisen, det er jo trods alt et loppemarked 🙂 Hvis de siger 100 kr., så siger du 50 kr. På den måde kan i arbejde jer hen imod et beløb, som I begge er tilfredse med. Hvis du i forvejen ville give 100 kr, så er du blot ved at spare penge på dit køb og kan derved tillade dig at bruge lidt ekstra penge på dit næste køb.

Skal sparegrisen tømmes inden loppemarked9. Skal jeg tømme sparegrisen?

Beslut dig hjemmefra, hvor mange penge du kan tillade dig at bruge. Hæv dem eventuelt i forvejen, så du ikke bruger mere end hvad du har råd til. Shoppegenet kan hurtigt sparke ind, når man står midt i slaraffenland, hvor alt glimter og ser fint ud.

MobilePay til Loppemarkeder10. MobilePay og kontanter

Installer Mobilepay og hav altid for mindst 50 kr. i mønter med i lommen. De fleste tager i dag Mobilepay, men enkelte holder fast i de gamle principper og kræver kontanter. Det er derfor smart at have lidt kontanter med i baglommen, så man er sikker på at kunne gennemføre et køb.

 

 

Nu er du kampklar til at tage på loppejagt. Håber at du kan bruge disse råd og vi hører meget gerne om andre gode råd, hvis du synes at der mangler nogen på listen 🙂

 

About the author: Fleap

København